Healing

Alles wat leeft bestaat uit energie en wordt omringd door een energieveld. Energie is de basis van het leven. Het energiesysteem van een mens bestaat uit meerdere lagen en kunnen vervuild zijn zonder dat we dat bewust in de gaten hebben. 

Omdat het energiesysteem voor het blote oog meestal niet zichtbaar is, zijn we ons er vaak niet van bewust dat door ‘nare’ gebeurtenissen er een verstoring of blokkade kan zijn ontstaan in het energiesysteem en dus in ons leven.

Denk hierbij aan onder andere onverwerkte emoties, verlies, trauma’s en stress, maar ook energieën van andere mensen, het collectief, maar ook astraal.

Deze verstoringen of blokkades kun je vaak wel herkennen omdat je niet lekker in je vel zit of het loopt niet lekker in je leven etc. Je leeft niet meer vanuit je kracht en wie je werkelijk bent (jouw oorspronkelijkheid), maar je bent aan het ‘overleven’.

Een healing ofwel energetische healing is er op gericht om deze verstoringen of blokkades op alle lagen van jouw energieveld in beweging te zetten en te helen, zodat jouw levensenergie weer vrij kan stromen. Er zal stap voor stap verbetering ontstaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zodat je vanuit jouw kracht jezelf kunt zijn onder alle omstandigheden. Leven vanuit jouw oorspronkelijkheid. Je zal rust en ontspanning ervaren. Je ontdekt weer wat voor jou werkelijk goed voelt, waar je blij van wordt en belangrijk is in je leven. Je kan stappen zetten naar positieve veranderingen. Kortom je leeft weer vanuit vrijheid.

Een healing kan worden ingezet bij emotionele-, en fysieke klachten, een te kort aan energie, een onrustig gevoel en stress. Een healing binnen mijn praktijk is werkzaam op een zeer diep niveau van je bewustzijn.

 


'De kunst van het leven is te worden wie je oorspronkelijk bent' - Marianne Hand

 

 

Merlijnhealing, energetische, Merlin, Lichtwerkerontspanning, aura, Avalon-Ela-Energy, meditatie, edelsteen, emotioneel lichaamswerk, Zuid-Scharwoude, master, Ibiza, Langedijk, chakra, Alkmaar, meridianen, kristalHeerhugowaard, Schagen, Castricum, Uitgeest, Noord-Holland