Spagyriek essences

Spagyriek bestaat uit 114 medicinale planten, kruiden en bloemen essences welke in staat zijn blokkades, tekorten en ziekmakende factoren bij mens en dier te veranderen.

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode die gebaseerd is op de alchemie. In de alchemie worden processen van zuivering en transformatie toegepast die erop gericht zijn om de essentie (het ware zelf) bloot te leggen en tot ontwikkeling te laten komen.

Bij Spagyriek wordt uitgegaan van medicinale planten en kruiden die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame eigenschappen. Middels het bereidingsproces wordt de essentie (het diepste wezen) van de planten bevrijd. Het eindproduct wordt dan ook aangeduid met het woord ‘essence’.

De essences slaan een brug tussen de homeopathie, fytotherapie, aroma therapie, bloesemremedie therapie en mineraalzout therapie. De essences hebben de werking van bovenstaande therapieën allemaal in zich. Wat in de plant gebeurd tijdens het bereidingsproces, vindt ook in de mens plaats als Spagyriek gebruikt wordt.
Het draagt bij aan de bevrijding van jouw essentie (het ware zijn), zodat jij als mens volledig tot bloei kan komen.

In de Spagyriek worden klachten beschouwd als processen waarbij het werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De essences hebben ieder hun eigen unieke werking, maar het samenvoegen van middelen, de onderlinge verhouding en de mate van dosering bepaalt wat er gebeurd. Daardoor wordt een samengesteld Spagyriek complex kenmerkend en persoonlijk voor ieders ‘heelwordings’ proces.

Tijdens de Spagyriek sessie wordt uitgetest welke unieke combinatie van essences voor jou van belang is. De essences worden individueel besproken zodat je inzicht krijgt in jouw proces op dit moment. De sessie wordt afgesloten met een korte healing.  

Spagyriek werkt niet met verdunning van de essences. Het complex wordt dan ook samengesteld met de originele essences in de Spagyriek apotheek. Zij dragen ook de zorg voor de verzending van het complex naar jouw adres.

 

Deze Spagyrische middelen kunnen niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneesmiddelen, maar kunnen wel als aanvulling en/of ondersteuning worden ingezet.

 

 

Spagyriekbloesem, bloem, medicinale, planten, kruiden, bloemenessencesaroma, therapie, homeopathie, mineraalzout, complex, fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel, lichaamswerk, remedie, Zuid-Scharwoude, Alkmaar, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Oudkarspel, Noord-Holland