Soul Body Fusion

Soul Body Fusion™ betekent het in harmonie brengen van de ziel met het lichaam. Door verschillende oorzaken kan er een verstoring zijn ontstaan in deze harmonie.

Door ziekte, emotionele gebeurtenissen, verlies, (geboorte) trauma, overgevoeligheid, onverwerkte dingen uit het verleden, kan er een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en ziel zijn ontstaan. De resonantie tussen het trilling patroon van je lichaam en je ziel zijn verschillend waardoor er harmonie ontbreekt in je zelf en in je leven.

Het doel van Soul Body Fusion™ is de resonantie van jouw lichaam en ziel weer met elkaar te verbinden waardoor de oorspronkelijke balans weer kan terugkeren.

Met Soul Body Fusion™ kun je weer worden wie je werkelijke bent. Je komt weer in de flow van het leven en ontdekt weer wat voor jou belangrijk is. Je zal meer kunnen ontspannen en je gelukkiger voelen.

Tijdens een Soul Body Fusion™ sessie kun je van alles ervaren. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen.

Soul Body Fusion™ wordt geïntegreerd in de sessies binnen mijn praktijk.

Het is ook mogelijk om alleen een Soul Body Fusion™ traject van 3 sessies te doen. Na de 1e sessie volgt een week later de 2e sessie. De 3e sessie vindt plaats 2 weken na de 2e sessie.

Soul Body Fusion™ is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

 


‘Als lichaam en ziel verbonden zijn, volgt harmonie van zelf’ - Marianne Hand

 

 

Soul-body-fusionenergetische, healing, ziel, ontspanning, aura, trauma, meditatie, verbinden, Zuid-Scharwoude, Langedijkchakra, reading, Ibiza, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, coaching, Noord-Holland