Zuiveren huis

Een energetische zuivering of reiniging van je huis, tuin en omgeving gaat over het zuiveren en herstellen van de energie in de oorspronkelijke staat.

Negatieve energieën welke aanwezig kunnen zijn, zijn van invloed op jouw leven en dat van jouw gezin. Deze energieën kunnen van eerder gebeurtenissen zijn uit jouw leven, maar ook van de vorige bewoners, of van de buren. Het kan zelfs nog veel verdere terug gaan naar zaken die in de geschiedenis hebben plaatsgevonden, zelfs nog voordat het huis gebouwd werd. Iedere gebeurtenis heeft invloed op de energie van de omgeving en kan zorgen voor een verstoring en blokkade op energetisch niveau welke blijft ‘hangen’ in de omgeving.

Ook leylijnen, aardstralen, elektrische straling etc. kunnen invloed hebben en behoorlijk blokkeren.

Tijdens een zuivering wordt gekeken welke blokkades en onharmonische energieën aanwezig zijn in je huis en tuin. Deze worden gereinigd en gezuiverd zodat er 100% licht door jouw leefomgeving stroomt.

Het zuiveren van jouw huis gebeurd op afstand, dus vanuit de praktijk. Je kan hierbij persoonlijk aanwezig zijn of via een Skype gesprek. Ook kan ik het onderzoek en de zuivering zonder jouw aanwezig doen, waarna later telefonisch verslag plaatsvindt.

Zuiveren van een huis/omgeving is exclusief voor cliënten. Gebleken is dat tijdens het zuiveren van de woning ook persoonlijke processen vrij komen welke aandacht vragen om geheeld te worden.