Zuiveren bedrijf / praktijk

Heb jij een goed lopend bedrijf of een succesvolle praktijk... Of kan het beter? Het kan zijn dat je onbewust de groei tegenhoudt zonder dat je weet wat er aan de hand is.

Door verschillende oorzaken kan het zijn dat je bedrijf of praktijk niet loopt zoals je zou willen. Een goed gestructureerde bedrijfsvoering is daar natuurlijk een onderdeel van, maar er is meer dan dat. Er kunnen onbewuste negatieve overtuigingen, energieën en stagnerende blokkades aanwezig die zonder dat je het weet de stroom van jouw bedrijf of praktijk tegenhouden, hoe hard je ook werkt en meer dan genoeg voor bekendheid zorgt.

Tijdens een bedrijfsonderzoek en zuivering kijken we welke energieën en patronen jou tegenhouden om succesvol te zijn. Van waaruit leidt jij je bedrijf en wat hou jij tegen om vanuit jouw volledige potentieel te handelen, te werken en succesvol te zijn.
Ook kan het pand waar jouw bedrijf gevestigd is onderzocht worden op negatieve energieën en blokkades (zie hiervoor uitleg bij zuiveren huis). Tevens wordt alles wat stagnerend werkt gezuiverd en geheeld, waardoor de weg energetisch vrij is om een bloeiende onderneming te hebben.

Bovenstaande kan ook worden ingezet voor projecten welke niet harmonieus verlopen, waar strijd en stagnatie is.

Het bedrijfsonderzoek en zuivering van jouw bedrijf gebeurd op afstand, dus vanuit de praktijk. Je kan hierbij persoonlijk aanwezig zijn of via een online gesprek. Ook kan ik het onderzoek en zuivering zonder jouw aanwezig doen, waarna later telefonisch verslag plaatsvindt.

.

 

'Het verwijderen van blokkades is de eerste stap naar succes' - Marianne Hand

 

Bedrijf, blokkades, Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Oudkarspel, Zuid Scharwoude, Noord Holland