HET GROOTSTE KADO WAT JE JEZELF KUNT GEVEN...IS WORDEN WIE JE WERKELIJK BENT...

Maar wie ben jij dan?...

Het leven is een leer- en groeiproces, om te leren en te groeien in bewustzijn. Om te groeien naar wie jij werkelijk bent, naar jouw liefde, kracht en innerlijke wijsheid.

In de loop van ons leven hebben wij een afweermechanisme van allemaal laagjes om ons zelf heen gelegd om ons zelf te beschermen tegen pijn, afwijzing, angst, boosheid, verdriet etc. Maar al die laagjes zorgen ervoor dat jouw volledige licht niet zichtbaar is.

Op het moment dat je in de gaten krijgt dat deze laagjes je alleen maar in de weg zitten en je de beslissing neemt dat je vrij wilt zijn van alle blokkades, oude patronen en oude pijn (schaduwkanten), zal door inzicht en heling jouw licht meer en meer gaan schijnen waardoor JIJ weer zichtbaar wordt. Niet wie je denkt dat je bent…verstopt onder alle laagjes…maar wie je werkelijk bent.

Dat is het pad van zelfrealisatie. Het realiseren van wie jij in werkelijkheid bent.

Door in je leven eerlijk te kijken naar de situaties die je ongemak geven…Je zelf afvragen waarom dit gebeurd, wat raakt je, wat mist er, waar komt dat vandaan en hoe kun je er wat aan doen, groei je ieder keer een stukje dichter naar wie jij werkelijk bent.

Dit innerlijke groeiproces gaat niet vanzelf. Er is een bewuste keuze nodig dat jij wilt veranderen en wilt helen van deze ‘oude’ blokkades en pijn die jouw leven belemmeren om vanuit jouw licht te leven.

In deze tijd dat de energie van de aarde zich in een snel  tempo verhoogd,  zorgt dit proces ervoor dat alles wat niet in evenwicht is zichtbaar wordt. Dus ook in ons. Alle ongemakken, alles wat niet in harmonie is wil het licht zien en geheeld worden. En elke geheeld stuk zorgt ervoor dat jouw licht meer en meer gaat schijnen.

De sessies helpen en ondersteunen je bij deze processen van innerlijke groei en op jouw pad van zelfrealisatie. Het brengt je inzichten en heling waardoor jij steeds meer groeit naar jouw innerlijke kracht. Je leven en dat van jouw omgeving zal in positieve zin veranderen omdat je gaat leven vanuit jouw essentie, jouw licht.

 


‘Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent’ - Patrick Mundus