HET GROOTSTE KADO WAT JE JEZELF KUNT GEVEN...IS WORDEN WIE JE WERKELIJK BENT...

Maar wie ben jij dan?...

Het leven is een leer- en groeiproces, om te leren en te groeien in bewustzijn. Om te groeien naar wie jij werkelijk bent, jouw oorspronkelijkheid, jouw kracht en innerlijke wijsheid.

Al heel vroeg in onze jeugd hebben wij (vaak onbewust) het gevoel dat we alleen gezien en gewaardeerd worden als we 'gewenst' gedrag laten zien en heel erg ons best doen. Al heel jong wordt ons geleerd op 'buiten' gericht te zijn, waardoor wij de verbinding met ons innerlijk (ons gevoel) kwijt geraakt kunnen zijn.

Wij leggen stukje bij beetje een afweermechanisme van allemaal laagjes om ons zelf heen om ons zelf te beschermen tegen pijn, afwijzing, angst, boosheid, verdriet etc. Maar al die laagjes zorgen ervoor dat jouw volledige licht, wie je in werkelijkheid bent, niet meer zichtbaar is.

Op het moment dat je in de gaten krijgt dat deze laagjes je alleen maar in de weg zitten en je iedere keer blijft vastlopen in het zelfde proces en gevoel, zal je de beslissing willen nemen om vrij te zijn van alle blokkades, oude patronen en oude pijn (schaduwkanten). Door bewustwording en heling zal jouw licht meer en meer gaan schijnen waardoor JIJ weer zichtbaar wordt. Niet wie je denkt dat je bent…verstopt onder alle laagjes…maar wie je werkelijk bent.

Dat is het pad van het ontwikkelen van bewustzijn. Het bewust worden van wie jij in werkelijkheid bent in verbinding met de Bron.

Door in je leven eerlijk te kijken naar de situaties die je ongemak geven…Je zelf afvragen waarom dit gebeurd, wat raakt je, wat mist er, waar komt dat vandaan en hoe kun je er wat aan doen, groei je ieder keer een stukje dichter naar wie jij werkelijk bent.

Dit innerlijke groeiproces gaat niet vanzelf. Er is een bewuste keuze nodig dat jij wilt veranderen en wilt helen van deze ‘oude’ blokkades en pijn die jouw leven belemmeren om vanuit jouw licht te leven.

In deze tijd dat de energie van de aarde/wereld in een snel tempo veranderd, zorgt dit voor een enorm proces in ons zelf en wordt alles wat niet in evenwicht is zichtbaar en voelbaar. Alle ongemakken, alles wat niet in harmonie is wil het licht zien en geheeld worden. Door naar binnen te keren en serieus je eigen processen aan te gaan. Elk geheeld stuk zorgt ervoor dat jouw licht meer en meer gaat schijnen. 

De sessies helpen en ondersteunen je bij deze processen van innerlijke groei. Het brengt je inzichten en heling waardoor jij steeds meer groeit naar jouw innerlijke kracht. Je leven en dat van jouw omgeving zal in positieve zin veranderen omdat je gaat leven vanuit jouw essentie, jouw licht.

 


‘Ontwikkelen van bewustzijn is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent’ - Marianne Hand