Tarieven en mogelijkheden

Sessie (combinatie van verschillende methodes)  1 uur €   77,00*
Sessie healing, reading en coaching 1 uur €   77,00*
Sessie Spiritual Response Therapy 1 uur €   77,00*
Spagyriek sessie (excl. complex) 1 uur €   77,00*
Kristalhealing (incl. gebruik kristallen) 1 uur €   88,00*
Skype of telefonische sessie / Afstand sessie 1 uur €   77,00*
Korte telefonische sessie  ½ uur €   48,00
Huis zuivering op afstand 1½ uur €   99,00 
Bedrijf zuivering (zzp'er/kleine ondernemer/kleine projecten)  1½ uur € 177,00 

                

*Als de sessie procesmatig langer tijd nodig heeft, wordt per kwartier € 11,00 extra gefactureerd.

 

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief 21 % BTW.

Betaling dient na iedere sessie contant te worden voldaan.

 

Voor bedrijven en als de werkgever de sessies vergoed, zijn de kosten voor een sessie van 1 uur € 99,00 (excl. BTW). Als de sessie procesmatig langer tijd nodig heeft, wordt per kwartier € 22,00 (excl. BTW) extra gefactureerd.

 

Annulering

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos afgezegd worden of worden verplaatst.
Bij annulering binnen 24 uur of het niet nakomen van de afspraak wordt voor de gereserveerde tijd een sessie van 1 uur in rekening gebracht.

 

Beroepsvereniging voor professionele therapeuten

De praktijk is aangesloten bij de VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde met registratienummer 1907915) en daarmee wordt gehouden aan de VIV praktijkcode en ethische code. De VIV is als enige beroepsvereniging ISO gecertificeerd en in het bezit van het KIWA Keurmerk Complementaire Zorg.

Heb je een klacht over een behandeling/sessie en komen wij er samen niet uit, dan kun je een klacht indienen bij de VIV.  Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteitskunde.

Met bovenstaande beschikt de praktijk tevens over een aansluiting bij een geschillencommissie, waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) met ingang van 1 januari 2017 verplicht is gesteld.

 

Informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37121276.

Een sessie binnen de praktijk Marianne Hand Healing | Reading | Coaching kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Het kan echter wel een aanvulling zijn.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten c.q. diensten van de praktijk Marianne Hand Healing | Reading | Coaching en worden verondersteld bekend te zijn voor het aangaan van een behandeling, sessie of andere dienst van de praktijk.