Coaching

Coaching is bedoeld om jou inzicht en handvaten te geven met betrekking tot het proces waar je in zit.

Situaties waar je in het dagelijks tegen aan loopt (triggers) en je blokkeren om vanuit vrijheid te leven, hebben vaak te maken met gebeurtenissen welke eerder in je leven zijn gebeurd. 

Er zijn negatieve patronen en geloofsovertuigingen ontstaan van waaruit je steeds op dezelfde wijze blijft reageren en handelen. Deze patronen en overtuigingen staan je nu in de weg om vanuit je innerlijke kracht in het leven te staan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen bewustzijn is hier een belangrijke eerste stap in.

Tijdens een sessie onderzoeken we waar je tegen aan loopt. Door hier inzicht in te krijgen, wordt je je bewust van jouw handelen in het nu en hoe je het in de toekomst anders kunt doen. Je krijgt handreikingen om een volgende stap te maken naar verandering. Stap voor stap kom je in een nieuwe flow, waardoor jij en jouw omgeving in positieve zin zal veranderen.

Graag verbind ik me met jou en gaan we op zoek naar jouw antwoorden.

 

 
‘Je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde niveau als waar het is gecreëerd' - Einstein

 

 

coachinghandvatenkrachtzakelijk, Nieuw Bewustzijn, inzicht, workshop, training, advies, spirituele, vrouw, managers, healing, Zuid-Scharwoude, Langedijk, Alkmaar,  zelfvertrouwen, Heerhugowaard, vrouwelijk leiderschap, coach, bedrijven, Schagen, reading, Schoorl, werkdruk, Bergen, spirituele coaching, Noord-Holland