Hulp Professionals

 

Ondersteuning lichtwerkers, therapeuten, healers, coaches en trainers. Als hulpverlener is het belangrijk dat we ons zelf blijven ontwikkelen. 

Het volgen van opleidingen, trainingen en workshops vinden we eigenlijk heel normaal als onderdeel van de ontwikkeling om een goeie hulpverlener te zijn. Maar minstens zo belangrijk is het om ons bewustzijn te ontwikkelen, ons eigen persoonlijk proces aan te gaan.

Dat kunnen we bereiken door onze eigen schaduwkanten te belichten en te helen. De eigen onverwerkte pijn stukken aankijken en te doorvoelen, waardoor ons bewustzijn zich meer kan ontwikkelen. Van daaruit zijn we steeds meer in staat om cliënten in de essentie bij te staan.

Hoe sta jij in het leven, wat zijn jouw valkuilen, wat zijn jouw talenten, hoe reageer je op jouw cliënten (eventuele triggers) zijn enkele aandachtspunten om regelmatig onder de loep te nemen. 

Inzicht, bewustwording en heling brengt je meer naar je ware essentie. Van hieruit ben je steeds meer vrij van 'ballast' en sta je krachtiger in het leven om cliënten bij te staan. Je zult zien dat er meer flow komt in je persoonlijk leven en in je praktijk en dat je op diepere lagen jouw cliënten kunt ondersteunen voorbij je eigen persoonlijkheid (ego-lagen).

Uit eigen ervaring weet ik dat ieder geheeld stuk in mijzelf weer een extra dimensie is van waaruit ik mijn cliënten kan bijstaan in hun proces. Graag verbind ik me met jou om je bij te staan in jouw ontwikkeling zodat jij steeds meer mag worden wie je werkelijk bent en je vanuit jouw kern verbinding kan maken met jouw cliënten.

In mijn gevoel en beleving is dat de essentie om zo goed, zuiver en integer mogelijk ons werk te blijven doen. Eerst ons zelf helen, voordat we een ander helen.

We zijn tenslotte allemaal op zoek naar hetzelfde ‘Zijn wie we werkelijk Zijn’ en van daaruit in verbinding met de ander.

Tevens kan ik je ondersteunen (coachen) met praktische zaken binnen je praktijk of bedrijf.

 

 
'Door je zelf te helen en dan de ander, heel je de wereld’ - Marianne Hand

 

 

healing, trainer, coach, medium, vrouwelijk leiderschap, therapeut, opleiding, cursus, training, readingZuid-Scharwoude, persoonlijke ontwikkeling, healer, essentie, heemskerk, praktijk, bedrijf, cliënten, Alkmaar, Langedijk, manager, Schagen, heerhugowaard, coaching, Noord-Holland, lichtwerker