Hulp Professionals

Ondersteuning lichtwerkers, therapeuten, healers, coaches, trainers en mediums. Als lichtwerker, therapeut, healer, coach, trainer en medium is het belangrijk dat we ons zelf blijven ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen is daar een onderdeel van. Maar zeker zo belangrijk is onze eigen persoonlijke ontwikkeling, onze eigen processen aanpakken.

Hoe sta jij in het leven, wat zijn jouw valkuilen, wat zijn jouw talenten, hoe reageer je op jouw cliënten (eventuele triggers) etc. zijn aandachtspunten om regelmatig onder de loep te nemen. Onze eigen ‘stukken’ in de ogen kijken en helen is een onderdeel van het verbeteren van je persoonlijk zelf en jouw werk als therapeut, healer, coach, trainer of medium.

Zelfrealisatie brengt je meer naar je ware essentie. Van hieruit ben je steeds meer vrij van ballast en sta je krachtiger in het leven om cliënten te helpen. Je zult zien dat er meer flow komt in je persoonlijk leven en in je praktijk en dat je op diepere lagen jouw cliënten kunt helpen.

Uit eigen ervaring weet ik dat ieder geheeld stuk in mijzelf weer een extra dimensie is van waaruit ik mijn cliënten kan bijstaan in hun proces.

Graag verbind ik me met jou om je bij te staan in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij steeds meer mag worden wie je werkelijk bent en je vanuit jouw kern verbinding kan maken met jouw cliënten.

In mijn gevoel en beleving is dat de essentie om zo goed, zuiver en integer mogelijk ons werk te blijven doen. Eerst ons zelf helen, voordat we een ander helen.

We zijn tenslotte allemaal op zoek naar hetzelfde ‘Zijn wie we werkelijk Zijn’ en van daaruit in verbinding met de ander.

Tevens kan ik je ondersteunen (coachen) met praktische zaken binnen je praktijk of bedrijf.

 

 
'Door je zelf te helen en dan de ander, heel je de wereld’ - Marianne Hand

 

 

healing, trainer, coach, medium, vrouwelijk leiderschap, therapeut, opleiding, cursus, training, readingZuid-Scharwoude, persoonlijke ontwikkeling, healer, essentie, heemskerk, praktijk, bedrijf, cliënten, Alkmaar, Langedijk, manager, Schagen, heerhugowaard, coaching, Noord-Holland, lichtwerker