Reading

Een reading geeft duidelijkheid waarom je in situaties in het dagelijks leven ‘vast' loopt. In je energiesysteem (uitleg op de pagina healing) zit informatie welke onbewust bij je aanwezig is en van waaruit je leeft.

Dit is onder andere informatie met betrekking tot blokkades en verstoringen die jouw kunnen stagneren in je leven.

Deze informatie wordt vertaald en bewust gemaakt. De situatie waar je in verkeert en zoals jij deze in het dagelijks leven ervaart en ziet wordt in een ander daglicht geplaatst. De inzichten die je hiermee krijgt zijn verhelderend en helend.

Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in onverwerkte emoties, belemmerende overtuigingen, gedragspatronen etc. die jou ervan weerhouden om lekker in je vel te zitten en je tegenhouden om stappen te zetten naar positieve verandering, om je leven in eigen hand te nemen en te mogen zijn wie je werkelijk bent met al jouw kwaliteiten.

Je krijgt middels coaching tevens praktische handvaten waardoor je zelf deze verandering kunt doorvoeren zodat je in een positieve spiraal terecht komt.

 


Bewustwording is de eerste stap naar verandering’ - Marianne Hand 

 

 

readingenergetisch, levenskracht, ontspanning, ontspanningsoefeningen, essentie, Avalon-Ela-Energyhealing, Zuid-Scharwoude, meditatie, Langedijk, Oudkarspel, hoog-sensitief, Alkmaar, gevoelig, coaching, zelfrealisatie, Heerhugowaard, Schagen, Heiloo, Noord-Holland