Spiritual Response Therapy

 

Spiritual Response Therapy is een zeer krachtige en transformerende therapie voor het inzichtelijk krijgen van negatieve overtuigingen, blokkades, patronen en energieën die zich opgehoopt hebben in het onderbewustzijn en in je dagelijks leven behoorlijk in de weg kunnen zitten.

Triggers in het dagelijks leven (andere mensen of situaties die je raken) zijn pijn stukken en onverwerkte emoties door gebeurtenissen welke eerder in je (vorig)leven hebben plaatsgevonden (veelal de eerste 7 levensjaren en begin van de pubertijd).

Door onverwerkte pijn, trauma's en emoties blijf je vanuit patronen en overtuigingen leven waardoor je mogelijk ‘vast’ loopt en blokkeert om jouw ware leven te leven en te zijn wie je werkelijk bent.

In plaats van het naar buiten te richten (dus andere mensen of situaties de schuld te geven), is het pas helend als je er bewustzijn op krijgt en de inzichten, pijn, emoties naar binnen kan richten en te voelen wat er in jouw binnenste leeft (het doorleven). Daarna kan het loslaten.

Hoe komt het nou dat wij steeds weer blijven reageren en handelen vanuit deze patronen, blokkades en verstoringen.

Alles wat de ziel heeft meegemaakt en ervaren vanaf het eerste moment tot aan het huidige moment in het leven, zijn terug te vinden in het zielenarchief ( Akasha kronieken) en dit kan ervoor zorgen dat we in een 'kringetje' blijven rond lopen. Deze onverwerkte energieën die diep verscholen liggen in jouw onderbewustzijn kunnen worden geheeld als je bereid bent je onverwerkte pijn en schaduwkanten te belichten.

Je leven zal er heel anders uit gaan zien en je kunt veel meer leven vanuit jouw licht, jouw oorspronkelijkheid.

 

 

 

 'Door het verkrijgen van inzicht en bewustwording, zal het licht van jouw ziel gaan schijnen' - Marianne Hand

 

 

Zuiveren van de ziel, zielszuivering, onderbewustzijn, voorouder geschiedenis, blokkades, trauma, programma's, schaduwwerk, werken aan je schaduw, lichtwerker, Akasha, Akasha Kronieken, lichtwerkers, programmering, Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Oudkarspel, Schagen, Noord Holland