Spiritual Response Therapy (SRT)

Spiritual Response Therapy (SRT) is een zeer krachtige en transformerende therapie voor het onderzoeken en het verwijderen van negatieve overtuigingen, blokkades en energieën die zich opgehoopt hebben in het onderbewustzijn en in je dagelijks leven behoorlijk in de weg kunnen zitten.

Deze programma’s zijn verzameld door nare gebeurtenissen en trauma’s eerder in ons (vorige) leven. Ook kunnen deze blokkades overerfelijk zijn. Een programma is een sterk onbewust 'script', welke op de achtergrond draait en wordt getriggerd door gebeurtenissen in je dagelijks leven en gaan vaak gepaard met negatieve emoties en lichamelijke klachten, welke ons hinderen om vanuit vrijheid te leven. Het blokkeert ons en het houdt ons tegen om te zijn wie we werkelijk zijn.

Hoe komt het nou dat wij steeds weer blijven reageren en handelen vanuit deze programma’s, blokkades en verstoringen.

Alles wat de ziel heeft meegemaakt en ervaren vanaf het eerste moment tot aan het huidige moment in het leven (elke gedachte, elk woord en elke handeling) zijn terug te vinden in het zielenarchief ( Akasha kronieken) en dit kan ervoor zorgen dat we in een 'rad' blijven rond lopen. Deze negatieve programma’s en energieën die diep verscholen liggen in jouw onderbewustzijn kunnen met Spiritual Response Therapy worden geheeld en gezuiverd. Je leven zal er heel anders uit gaan zien en je kunt veel meer leven vanuit jouw licht, jouw oorspronkelijkheid.

Tevens wordt je tijdens de SRT sessies gezuiverd van entiteiten, donkere energieën, implantaten, vloeken etc. waardoor jouw aura weer volledig vrij is van negativiteit.  

 

 

 'Door het verwijderen van negatieve energieën, zal het licht van jouw ziel gaan schijnen' - Marianne Hand

 

 

Zuiveren van de ziel, zielszuivering, onderbewustzijn, voorouder geschiedenis, blokkades, trauma, programma's, schaduwwerk, werken aan je schaduw, lichtwerker, Akasha, Akasha Kronieken, lichtwerkers, programmering, Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Oudkarspel, Schagen, Noord Holland